joi, 23 octombrie 2014

Sa fie bine ca sa nu fie rau. Cum zic

Tot mai multi prieteni imi spun ca simt cum “le pleaca echipa de sub picioare”. Adica au din ce in ce mai putine lucruri in comun cu ea. Nu le mai apartine. Probabil si pentru ca nu mai sunt atat de multe jucatoare românce, pentru ca nu mai pot interactiona. Nu e nimic popular, dar totul e facut ca si cum ar fi popular.
Inca din primavara, trecând apoi prin vara, am aflat informatii despre echipa din alte tari sau din Bucuresti (in marea lor majoritate). Altii le afla la prima mâna, dar e treaba lor. Fiecare trecem prin momente din astea. Si eu am lucrat niste ani la clubul Minaur si am avut primul informatii. Cunostintele mele vechi ori nu-mi raspund la telefon (de nenumarate ori, mai ales atunci când e nevoie), ori imi raspund si nu spun nimic, ori imi raspund si in câteva secunde, surprinzator, sunt sunati de altii si trebuie sa intrerupem. Din nefericire, am ajuns si la marea satisfactie de a fi mintit in fata.
Echipa apartine acum unui mic grup. Din pacate, acesta nu striga la meciuri, nu face heredie, nu face spectacol. Nici oamenii nu mai fac spectacol. Sa nu-mi spuna mie ca seamana vreun meci de anul asta cu atmosfera care a fost anul trecut.
Nu are multa importanta ce spun eu acum. Nici nu-mi vreau echipa inapoi, ca este imposibil. Ii urez insa mult succes la Metz si stiu ca o sa ne vedem la meciul cu Larvik. Nu poate fi ratat. Si pariez ca va fi sala plina, pentru ca Larvik este mult peste Lublin. Nu va mai fi un sector gol in tribuna pe motiv ca ne cere nu stiu cine asta. Niciodata pana acum nu a cerut nimeni acest lucru sau daca l-a cerut nu l-am respectat.

2 comentarii:

  1. Echipele fizic, nu mai sunt a le suporterilor de cand o sleahta de politicieni si-au bagat prea adanc coada aici. Pe mine nu ma incalzesc performantele de acum. Prefer echipa HCM de anul trecut. Insa, la Minaur echipa si lotul de anul acesta imi aduce aminte de echipa care juca finala cupei prin 2003/04.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate...parca nu mai e atmosfera de anul trecut.Nici echipa nu mai este atat de unita si asta se reflecta in joc.Ba mai mult, au aparut si fitele de vedeta! Paula Ungureanu este cel mai bun exemplu in acest sens.Noroc ca mai sunt fete "pozitive" in lot:Luci,Laura,Camilla (si mai sunt) jucatoare care mai insenineaza atmosfera.Mie,personal, imi lipseste jovialitatea Anetei Pirvut ,bucuria golului manifestata de Andrada Maior-Pasca sau Renata....dar,ma rog, astea tin de gusturi personale :)
    Oricum, sustin neconditionat echipa (fac deplasarea si la METZ) dar astept mai mult respect si seriozitate din partea diriguitorilor...

    RăspundețiȘtergere