miercuri, 1 octombrie 2014

Ecusonul de 10-0

Timisoara n-are vize pe carnet, Baia Mare e de vina.
Daca au fost rupte niste foi din carnete, normal, din Baia Mare e vinovatul.
CSM Bucuresti n-are ecusoane, Baia Mare e de vina...
Se da meci pierdut bucurestencelor, sigur de la Baia Mare e problema
In ambele cazuri, oficialii cluburilor din Timisoara si din Bucuresti au declarat ca au anuntat Politia. In niciunul dintre aceste cazuri nu am auzit rezultatul anchetei politienesti.
Echipa bucuresteana a acuzat furtul ecusoanelor de catre persoane apropiate de echipa craioveana - considerata de bucuresteni drept aflata în sfera de influenta a rivalei HCM Baia Mare, depunând chiar si plângere la Politie. Din 14 septembrie, niciun rezultat.
Anul trecut, Baia Mare a jucat la Turda, a facut egal si a pierdut 10-0 pentru ca un jucator n-a avut drept de joc (viza de sedere, din astea). Cei de la Turda nu stiau nimic, dar ai mei “s-au interesat” daca este in zona vreun punct de obtinere a vizei. Au intrebat pe “cine trebuie”, acel om s-a sesizat, a facut contestatie si a castigat partida.
Sezonul trecut, HCM Baia Mare a castigat meciul de la Craiova pentru ca fetele de acolo nu aveau viza medicala pe carnete (era expirata de o zi).
Anul acesta, Suceava pierde 10-0 cu Dinamo pentru ca nu a fost ambulanta la sala.
In niciunul dintre cazuri nu a fost respectat pe deplin regulamentul. Si nu Baia Mare este de vina.
CSM Bucuresti are trupa buna si vrea titlul. Baia Mare vrea titlul si are trupa buna. Brasov este la randul ei o trupa buna si vrea titlul. Nu atat de vocal precum vrea Baia Mare si Bucuresti, dar il vrea. Mie imi convine, vaz meciuri de buna calitate. Probabil se va reveni la rezultatul de pe teren la meciul dintre Bucuresti si Craiova. Nu ma intereseaza mai deloc. Meciurile adevarate vor fi in play-off. Adevarate sunt si cele de acum, dar maxima importanta vor avea cele din play-off.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu