joi, 8 august 2013

Lumea zice ca-s fete faine la HCM... eu ce sa zic?

Mno, ce-i de zis aici? Trebuie sa angajez un critic de arta, un critic de moda, un profesor universitar, doua nuci de cocos albastre, un croat mai fain ca Ivano Balic, sase invidioase cu unghii mari si un cont de facebook mai tânar. Din capul locului stiu ca nu ma pot baza pe criticul de moda, pentru ca-s imbracate la fel pe teren. In afara lui, dupa cum da vremea, cum cere locatia si pentru ce eveniment sunt pregatite.
Suta la suta avem cea mai faina echipa din Liga Nationala. Si nici nu ma intereseaza ce zic altii. Ramân doar cu spusul, nu ca eu as ramâne si cu altceva. Exista o mare problema. Când vorbesti de 20 de gagici, e cam greu sa dai cu bota in doua, sa lauzi alte sapte si sa nu bagi in seama pe cineva. Indiferent cât de mare ar fi multumirea dintr-o parte, pe cealalata parte ti-ai luat-o.
Daca as fi extrema dreapta: m-as face blonda, mi-as lua masina mov, as fi olteanca obligatoriu si as scrie cu mâna dreapta. Apoi, nici nu m-as arunca prea tare la centimetri, preferând sa-i corelez cu kilogramele. Fusei buna!
Daca as fi pivot: as avea mare grija la palmele care-mi joaca pe spate meci de meci, as fi ardeleanca si mi s-ar parea ca lumea ma ia de puternica. Chiar asa si este. In spatele oricarui barbat puternic sta o femeie puternica. Nici nu conteaza ca e mai puternica decât insasi puternicul.
Daca as fi portar: as putea fi din absolut orice regiune viticola, marinar din Brasov sau vânator de munte din Constanta, nu conteaza. As avea experienta, as avea un kil de echipament de protectie in plus si as face 30% din echipa când nu sunt in forma
Daca as fi fost inter dreapta: mno, aici nu ma pot ascunde ca-i numai Meli si ma prinde...
Daca as fi fost inter stânga: as putea fi si mai tânaruca decât celelalte, m-as baga si la limbi straine: nem tudom, isn’t it? M-as face inaltuca, bine cladita si sa fiu al drek daca n-as pune niste botox pe buze sau macar putin saprosan la vreo iritatie. Ne vedem la solar, da?
Daca as fi extrema stânga: m-as orienta sa vad ce fac alde oltencele, as scrie tot cu dreapta; nu alergati dupa ele, nu le prindeti; mai bine asteptati-le dupa meci
Daca as fi centru: as arunca de pe picioare, m-as bucura de fiecare dimineata, as cânta sub dus si chiar daca nu mi-ar iesi din prima Tsukahara intoarsa echer as fi fericita. Daca nu, as avea pe cineva aproape, fie la (p)lockul lui, fie vreo zeitate hindu, fie un nene la locul lui. Poate ca mi-ar placea si marea.
Nu conteaza foarte mult: HCM Baia Mare are cea mai buna si frumoasa echipa, cel putin din Liga Nationala.

Un comentariu: