sâmbătă, 3 martie 2012

Baia de serviciu este ocupata


In clipa in care ai decis sa mergi cu masina pana la Sighet si ti-s stricate senilele, gandeste-te mai bine. Vei pleca din Baia Mare (daca esti din Baia Mare - nu te surprinde?), iar cand vei ajunge in Tautii de Sus, adica la 5-6 km, vei vedea pe ce drum de cacat mergi. Unul dintre drumurile care au fost facute prin luna octombrie 2011. Bani aruncati de pomana. Vei urca putin, si vei vedea ca in Baia Sprie drumul este cam la fel de prost, nu mai vorbesc de bucata dintre Baia Sprie si bifurcatia ce duce spre Suior sau spre Hanul Pintea.

La intoarcere ai proasta inspiratie sa alegi drumul prin Cavnic. Ei bine, aici chiar ai pus-o. Incredibil de prost drumul pana in Baia Mare. Cavnic e un orasel mort de cand nu mai este mina acolo. Unii s-au gandit sa revitalizeze zona cu niscaiva turism. Exista niste partii de schi in zona, mai este si drumul spre statiunea de interes local (cum scrie pe tabla) Ocna Sugatag... Doar ca drumul acesta este mai degraba forestier.

Bineinteles ca Basescu ii de vina. Si Boc, ca a taiat salariile bugetarilor. Iar anumiti bugetari nu puteau rezista mult cu salariul taiat, asa ca s-au sacrificat sa-si ia niste comisioane. Imi spun mai multi prieteni ca drumurile din aceasta parte a tarii sunt cele mai proaste din Romania. Si fondurile europene sunt putine pentru ca nimeni nu se ocupa cum trebuie. O sa vina alegerile si veti vota iar pe unul care baga balarii si minciuni de ne vor iesi pe nas. Nu mai bine il votati pe Dan Diaconescu Direct... el va da 100.000 de roni (nu reni), sase lame Gillette si doua Wilkinson, doua scroll-uri zilnice cu nenorociri, plus o cale ferata mai rapida ca TGV-ul, ce te va duce de la Timisoara la Bucuresti in 3 ore... Deci, fiti atenti, n-a zis Baia Mare, ci Timisoara...

De ce stau eu in Baia Mare? Pentru ca Baia de serviciu este ocupata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu