duminică, 8 ianuarie 2012

Cercelul din zona intima


Iti place ce cercei mi-am luat? De multe ori ma intreaba si pe mine fetele. Sincer, nu ma intereseaza absolut deloc, mi se par niste lucruri cât se poate de inutile. Acum gasesti cercei pe unde nici nu te astepti. E la moda acum cercelul in tibie... Iti faci o operatie de micsorare de creier pâna la minimul posibil (ca tot n-ai nevoie), iti spargi piciorul si faci un piercing de senzatie pe tibie. Multa atentie sa nu-ti faci pe peroneu, ca vei deveni penibila. O sa-ti faci unul anul viitor, când va fi la moda.

Sau, uite, poti sa-ti faci unul in buricul drept. Cum, cum adica in buricul drept? Fata, ai ramas in urma mult... Ce, tu ai ramas cum te-o facut ma-ta, cu un singur buric? Fata cu un singur buric este ca si capul cu doua urechi, adica normal. Chiar vrei sa fi penibila?

Stau bine si ma gândesc ca se baga cercei si sub brat. Se baga acolo si se lasa pâna se imput. Pentru asta, nu mai trebuie sa curatati de par zona si, e indicat, chiar sa faceti niste codite impletite (sunt diverse motive folclorice). Dupa ce coditele sunt gata, se pune cercelusul acolo, undeva la vârful somoiogului... Uf, fata, tu l-ai pus inainte. No, acuma cauta-l si scoate-l...

Sunt si cercei care sunt pusi in zone intime. Este destul de dureros si poate fi usor deranjant. Plus ca mai au un dezavantaj teribil: trebuie sa scoti limba si, asa cum stim inca din copilarie, nu-i frumos sa scoti limba.

Sunt eu plictisit de povestile astea cu cercei. Cred ca ma voi duce pe un site ceva mai interesant, acolo unde se vorbeste de inele si lantisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu