duminică, 27 noiembrie 2011

Usor dezamagit sau mai mult...

Nu stiu de ce nu intereseaza pe nimeni ca a fost Campionatul Mondial de fitness si alte cele la Santa Susana (Spania), unde au fost Laura Cupsa (sportiva) si Monica Muresan (delegat). Laura a castigat medalia de argint la fitness -163 cm, adica un rezultat bun. A batut-o Melinda Szabo, o sportiva din Ungaria, care a castigat si Europenele si un concurs foarte tare, Arnold Classic, in acest an.
Eu o cunosc si o sustin pe Monica Muresan de cand lucrez in presa (si sunt 18 ani si jumatate). Atat pe ea cat si clubul la care isi desfasoara activitatea, Gold Star Baia Mare. Chiar am avut placerea sa-i recomand unei sportive sa mearga acolo, sa o invit la o emisiune la radio, sa-l ascult pe dl Viorel Maier (care este presedintele clubului)... Adica, n-am absolut nicio datorie fata de niciunul dintre acesti domni si doamne. Am consemnat asa cum am crezut eu mai bine evenimentele la care au participat, ba chiar am si ascultat si "partea cealalta" cand a fost un scandal.
Acum vreo trei saptamani, Monica m-a chemat la sala ei sa fac (daca pot) un intervin cu Nicu Giurgi... N-am putut merge... ei bine, de atunci, nici un telefon, nici sa-mi spuna ca merge la Mondiale, nici sa-mi trimita un mesaj sau altceva cu rezultatul din Spania, nici macar sa-l sune pe Maier, care l-a randul lui m-a sunat ori de cate ori a avut nevoie. M-au dezamagit... Dar performantele raman si n-am de gand sa nu le bag in seama.

Un comentariu: