joi, 24 noiembrie 2011

Cam gata si cu Catavencu...

Citesc Catavencu de pe vremea cand s-a numit Moftul si il mai citesc si acum cand se cheama Catavencii... Am fost extrem de dezamagit cand o parte dintre cei de la Catavencu au plecat si au fondat o alta publicatie similara, Kamikaze; am incercat sa cumpar amandoua publicatiile, dar n-a tinut mult; era evident ca plecase ceva... apoi a venit o noua problema si iar s-a stricat sandramaua.
Sunt un cititor banal plictist acum... nu-mi mai place aproape deloc Catavencii. Ma mai distreaza Agopian si Simona... de azi, 23 noiembrie, am decis sa nu mai cumpar nimic.
M-am plictisit sa citesc numar de numar de obsesia Basescu, de cat stie el sa bea, de cat e el de jenant... Aproape in fiecare numar, prima pagina, Basescu. Editorialul lui Dinescu, cu Basescu. Editorialul de pe ultima pagina sau aproape orice scrie Buscu, e cu Basescu... dar da-l in pielea mea pe Basescu asta; nu mai exista nimic de ras in lumea asta; nu e o pierdere prea mare ca nu mai cumpar eu ziarul. asa se zice, cred, de la suta de mii la vreo 10.000 cati sunt astazi cei care mai cumpara publicatia (nu stiu exact si nici nu ma intereseaza). Ideea este ca m-a intristat teribil aceasta decizie a mea... am trait ziua de miercuri impreuna cu ei si, de cele mai multe ori, m-am simtit bine; acum nu mai simt nimic... howg!

Un comentariu: