joi, 14 aprilie 2011

Eu cred ca Minaur pica...

Subtire echipa Minaur in acest sezon. Pierzi meciuri la rand, sase, primesti cele mai umilitoare cafteli si nu se intampla nimic. Nu este dat afara antrenorul, chiar daca a gresit destul, chiar daca (se vede) nimeni nu-l mai respecta... toti jucatorii comenteaza la Mironescu. Belu nici macar nu conteaza. Primesc jucatorii penalizari de 50% din salarii. Alea care nu sunt date de nu stiu cand. S-au dat bani in februarie pentru noiembrie, partial.
Eu cred ca Minaur va retrograda si poate chiar se urmareste asta. Echipa nu exista. Sunt multi imprumutati, care vor pleca la echipele lor, doar n-o sa stea in liga secunda. Macar si-or gasi altceva, vreo alta candidata la retrogradare. Anul viitor pica 4 echipe. Minaur este varza, n-are jucatori, n-are bani, iar anul viitor ii va fi foarte greu sa se scoata. Asa ca, de ce sa mai piarda vremea inca un an cu povesti si o gramada de bani. Mai bine in liga secunda, bani putini, pe primele locuri, construim echipa (o sa construiti pe dracu, stiu cum decurg toate).
Sunt trei echipe in liga secunda din Maramures. N-au nimic niciuna. Una singura era suficienta, poate Extrem, care-si rodeaza juniorii.
Mi se pare jenant tot ce se intampla acum la Minaur. Mironescu, Belu si Mare vor purta rusinea retrogradarii de acum inainte pentru multi ani. Chiar daca vor reusi sa promoveze rapid (nici asta nu cred). Oricum, daca se retrogradeaza, imi voi dedica vara (ca si asa nu este ce scrie) in descoperirea tuturor ghidusiilor. Deja sunt o caruta.

4 comentarii:

  1. mai bine lasa nu crede ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Handbalul se joaca cu mingea...banii doar o intretin...asa ca ar trebui sa se mai antreneze copilasi aia si sa joace handbal..ca sunt niste ciurucuri...sau vedete..sau prieteni cu handbalistii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rectific: banii doar il intretin...

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt multe lucruri care nu vor fi descoperite, fiindca sunt bine ingropate, chiar sub nasul nostru...

    RăspundețiȘtergere