sâmbătă, 18 septembrie 2010

FCMU si pe cine reprezinta

Ma uit prin presa noastra ce de toate zilele si vad foarte clar, de o buna bucata de vreme, ca FC Maramures Universitar Baia Mare nu intereseaza pe nimeni. Nu vorbesc la nivel central, unde nici n-ar exista prea multe motive, ci mai degraba aici. Cu toate acestea, se scrie la modul civilizat, adica vreo cateva randuri pe saptamana, cu clasamente, cronici daca se joaca acasa si doua vorbe daca se joaca in deplasare. Mai sunt si niscaiva avancronici. Nimeni, insa, nu tine la FCMU. Iar acest lucru n-are nicio legatura cu rezultatele.
Rezultate care sunt slabe. FCMU a pierdut deja 7 puncte. Danciu mi-a spus ieri seara ca n-au nicio treaba cu promovarea. Il cred, pentru ca am fost si eu la meci.
Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg:
= de ce a cautat Hotico sa joace in B, ca echipa n-are?
= de ce nu i-a rezolvat pe Ardelean, Vanca, Vlad Hotico, Hodor? Cel putin trei dintre ei erau titulari acum
= de ce nu-si face o organigrama cum trebuie la club, deoarece FCMU nu este deloc un etalon in ceea ce priveste organizarea? inclusiv in relatiile cu presa, in care, daca Danciu sau Hotico nu vor sau nu pot sa raspunda la telefon n-ai nicio informatie (vorba vine)
= nu promovezi, atunci macar incearca sa-ti faci o echipa
= prea multe scandaluri in care e mediatizat Dan Hotico... indiferent cum e Hotico, e singurul care are in judetul acesta o echipa divizionara; pe care m-au furat-o de nicaieri, nici macar de la FC Baia Mare, o echipa ce si-ar fi incetat activitatea inca din iarna daca nu se baga
= de ce nu mai apeleaza la Koller? Sau toata povestea unei implicari a fost de florile marului?
- eu pot da multe dintre raspunsurile la aceste intrebari (nu neaparat cele mai bune). dar poate ca nu ma intereseaza nici pe mine.

Un comentariu:

  1. chiar te-as ruga sa raspunzi la intrebarile puse de tine. pe unii chiar ii intereseaza.

    si totusi, gandeste-te, cum o fi sa iubesti o echipa de plastic? FC Maramures Universitar - te ia durerea de cap doar cand te gandesti ce nume are.

    RăspundețiȘtergere