joi, 4 februarie 2010

Joaca - asa vor ei

FC Baia Mare este un club mare, a jucat cu Real Madrid. Nu era Kaka cu (la asta-i permisa orice cacofonie) pubalgia lui, nici Raul rezerva, nici Guti iubitor de baieti, nici Higuain accidentat, nici chiar Metzelder transferat. Jucau altii, buni la vremea lor. Si la noi jucau unii, buni la vremea lor, nu chiar ca Real-izatii, dar oricum.
Ce-a ajuns FC Baia Mare. Un club mare. Are datorii, are si Real si Manchester... Terenul este al municipalitatii, la fel e si cel al lui Real. Diferenta mica este ca Real a luat vreo 300 de milioane de euro pe el, c-asa vrut Juan Carlos al doilea, si l-a primit imediat inapoi, in concesiune, pe un Euro. La noi, Primaria, daca-si vinde si angajatii, nu scoate atatia bani. Noi avem grupe de juniori, iar cei care termina nu mai apuca sa joace la noi. La fel si la Real, ca aia aduc din alta parte. Nu mai avem antrenor, dar si Pellegrini sta pe un varf de ac. Avem conducere noua, are si Realul din vara. Poate ar fi bine sa schimbam numele, in Real FC Baia Mare Madrid Maramures Getafe (ca-s multi romani acolo).
Jucatorii si-au organizat astazi un amical cu Asten Tautii Magheraus. Jucatorii, nu altcineva. Ei continua sa creada ca lucrurile sunt bune si frumoase. Mai degraba, nu. Spun asta, pentru ca si echipa presei isi poate organiza un amical, si echipa presei nu primeste salarii pentru fotbal, si echipa presei poate juca 2x30 de minute. Atunci poate se cheama FC Presa Baia Mare Maramures. Presa are insa un avantaj: are pozitie in sala asigurata in fiecare miercuri.

2 comentarii:

  1. interesant punctul de vedere din care privesti situatia de la club :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu incerc sa aleg si putin umor dupa toate jegurile pe care le vad si aud zilnic

    RăspundețiȘtergere