miercuri, 2 septembrie 2009

Suspendati de tot

2 etape a luat Steaua ca l-a aruncat pe Mitica din tribuna... ce Mitica, sunt domn... baietul ala care a stat ceva luni bune la parnaie, care mai apoi n-a patit nimic si care a facut un sac de bani si pe vremea lui ceau si acum... Timisoara a comis-o urat de tot in Cupa Romaniei si a luat o etapa in Giulesti... plus amenda; Dinamo a intrat pe teren la Pitesti, este multirecidivista (ca Steaua) si a luat o etapa; cand vin toti cei care au girat nesimtirea, jegurile, blaturile sa dea pedepse e bai; ba care s-au autodenuntat: l-am ajutat pe Becali sa fure Steaua; stiu o gramada de blaturi dar a fost momentul zero. In loc de puscarie grasa, el se plimba prin Franta...
Doamne ce se mai bucura televiziunile. Ce sa faca aia care nu pot merge pe stadion? Se uita la TV. Doamne ce se mai bucura Jiji... nu-l mai injura nimeni.
In societatea romaneasca este multa mizerie. Dar in fotbal este incredibil de multa. De la Jabba the Hut pana la Butelie, de la Oierinho pana la tata Jean, de la Pinalty la savarina, de la afaceri cu statul si un milion sponsorizare de la primaria din Voluntari (incredibil), de la ospataru oltean pana la liderul de sindicat, de la sunati-mi-l pe Porumboiu pana la baietul cu colectia de masini, de la timpul judecat pe 29 septembrie (precis vor fi amanari) pana la fratii. Nu se poate. Si-apoi vine ludicul Mitica, cu vinicultorul Sandu, cu cinstitul Prunea si mai putin tradatorul Lupescu. Ma doare capul. Suspendati fotbalul romanesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu