luni, 11 mai 2009

Nori, o fost blat?

Deja m-am plictisit sa iau apararea HCM-ului. Multi zic ca a fost blat la Galati. Culmea, galatenii, in ziarele lor, nu spun nimic dubios. Deci, Nori, am niste argumente. Le poti sparge?
1. Otelul a pierdut bronzul campionatului
2. Trei jucatoare de la Otelul au semnate deja contracte cu Tomis. Doua le stiu eu: Cracana-Blaga si Drutu. Blaga a stat in poarta pana ce am ajuns noi la 6 goluri, apoi a intrat Bocaneala, care a prins o gramada (ea ramane la Galati). Drutu a jucat foarte prost. Cea mai buna jucatoare de la Otelul a fost Tataran, care si ea se tireaza in vara, in Ungaria. Daca ai fi facut blat ai fi incercat la Tataran. Doar e din Baia Mare, toata lumea il stie pe tat-su...
3. In ultimele sase meciuri din retur, HCM a castigat. Otelul a pierdut acasa cu noi, a facut egal la Roman, a pierdut acasa cu Rulmentul (in ultimele trei)
4. Fetele de la HCM beau un suc cu bani de imprumut ca nu si-au mai luat salariile de doua luni. N-are HCM bani nici pentru el, darmite pentru altii.
Eu zic ca Tomis a gandit extrem de prost. Si altii. Adica nu s-a gandit ca HCM poate castiga la Otelul. Si au muscat-o. Altfel, nu cred ca mai vedea Clujul victorie la Constanta.

2 comentarii:

  1. nu stiu daca a fost blat, dar ce a fost putin dubios la sfarsitul meciului cu RAPID cand fetele si antrenorii au fost informati ca CLUJUL a batut la Constanta a fost o explozie de bucurie ,strigate: EUROPA ,EUROPA ,si totusi nu era ultima etapa,noi depnzand si de alte meciuri .
    Eu cred ca la ZALAU s-au pacalit ,probabil CONSTANTA era informata tot timpul de scorul de la GALATI si cand au auzit ca e pe final si ca e egal la Galati,''a murit''si la ele meciul egal .
    Din moment ce la Galati cam toate sunt pe picior de plecare,bani ''canci''JENOFI de mult a plecat la Braila ,ce le interesa pe ele o eventuala prima de obiectiv pe care mai mult ca sigur ca nu o vedeau in veci ?
    Dar un lucru ramane sigur, BAIA MARE ca si joc cred eu ca merita locul 3 ,doar faptul ca a jucat pe 3 fronturi :cupa europeana ,nationala si campionat cu foarte putine jucatoare a facut sa ajungem in situatia asta (cum am iesit din cupa si nationala a facut pauza cum am zburdat pe teren

    NORI

    RăspundețiȘtergere
  2. multam de raspuns... ziua asta m-a enervat... a fost ceva de genul: cate suntem? 10, bine 3 cu una, 3 cu alta, celelalte patru nu conteaza, nu intra pe teren... am intrebat pe cineva si mi-a zis doar ca Eus e prietena cu mai toate (asta nu inseamna nimic)
    sunt de acord cu partea a doua a comentariului tau

    RăspundețiȘtergere