joi, 23 aprilie 2009

Pana in 5 sau pana in 15

E 23 aprilie. Jucatorii de la FC Baia Mare nu vor sa mearga la Simleu. N-au mai primit bani din decembrie, in afara de doua prime date inainte de Paste. Apare Vlasin, consilierul, care, realmente n-are nicio treaba cu cestiunea. Intra in sedinta cu jucatorii, iar oamenii aia ies din vestiar si spun ca joaca la Simleu. Nu e acolo Petre Andronic, presedintele clubului, care trebuie sa raspunda pentru multe lucruri. Ca de rezolvat nu le-a rezolvat. E doar Bala. Nu e nici Vasc, directorul sportiv pe care-l "iubesc" toti jucatorii si antrenorii. Nu mai e nimeni.
Vlasin spune ca jucatorii vor lua niste banuti pana pe 5 mai, maxim 15 mai. Baiul e ca Primaria n-are bani, ca are de dat salarii profesorilor si altora, ca trebuie sa dea o gramada de bani in alte parti, ca trebuie sa plateasca rate la banca si ca Vlasin s-a aruncat spunand acest lucru. Daca-i iese, foarte bine pentru el.
FC Baia Mare nu poate continua asa. Schorsch i-a lasat niste datorii incredibile, pe la 3,5 miliarde lei, care au inflorit intre timp, din penalitati. Plus ca s-au mai facut si altele. Zicea astazi cineva la stadion ca ar fi de dat vreo 7 miliarde lei datorii. Mai sunt mai bine de 2 miliarde care trebuie date inapoi la banca. Primaria mai trebuie sa dea cca 1,6 miliarde, ori asta inseamna un pasiv grosolan. Cine-o sa preia clubul? Nimeni... Se va desfiinta FC-ul? Tot ce-i posibil... Acum, cand au urcat in liga a II-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu