miercuri, 22 aprilie 2009

Lotul Penescu si lotul Craciunescu

Ce fotbal de doi lei... exista deja lotul Penescu, cu patru oameni retinuti; tot de acolo mai avem inca trei oameni retinuti... mai este insa, lotul Craciunescu... aici il pun pe Teo, Tiberiu Lajos, Bogaciu si multi altii, care efectiv n-au ce cauta in fotbal... oameni care fac varza meciuri banale sau mai putin banale, oameni care vor sa iasa in evidenta cu orice pret, fara a fi manjiti (inca n-au fost descoperiti sau poate chiar nu sunt)... niciunul din cei care fac parte din cele doua loturi nu mai au ce cauta in fotbalul romanesc.
Am vazut prestatia lui Craciunescu la meciul Steaua - CFR Cluj. Tin eu cu Steaua, dar asta are mai putina importanta. Rosu la Lovin aiurea, rosu la Panin la fel de aiurea. Daca la Lovin putea sa-i dea relaxat galben, la Panin nu trebuia sa dea niciun cartonas. Si mai sunt o caruta de evenimente care-i pot atinge carca mirabilului Teo.
Cat priveste Clujul, sa ma ierte oricine, dar n-au ce cauta in zona Ligii Campionilor. Nu ca Steaua ar avea ce cauta, nici vorba. Mai degraba nici o echipa din aceasta tara nu are ce cauta acolo. Niciuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu