miercuri, 23 iulie 2014

HCM se pregateste in Austria, intr-un cadru idilic... si informatii

HCM Baia Mare este in Austria si se antreneaza din greu, sper. Cadrul in care se "comit" aceste antrenamente este minunat si am vazut imagini din zona. Nu sunt acolo toate jucatoarele, pentru ca nu s-a putut. In primul rand, se stie ca doua dintre jucatoare au probleme de ordin medical: Dinis Vartic si olandeza Abbingh. Despre ultima am auzit ca este la Bucuresti pentru investigatii suplimentare. Alte doua jucatoare se pregatesc in Baia Mare: Dumanska si Lobach, deoarece niciuna nu are viza. In ceea ce o priveste pe Yulia, aceasta va avea, speram noi, dubla cetatenie de luna viitoare, cand va si implini 18 ani. Lobach speram sa-si ia viza pentru spatiul Schengen in saptamaniile urmatoare. Cele doua brazilience, Arenhart si Di Nascimento au plecat si ele in Austria impreuna cu Silu Viman, acesta ducandu-le la locul de cantonament cu masina. Herrem este si ea convocata la echipa nationala a Norvegiei, care efectueaza un stagiu de pregatire.

Practic, in Austria sunt urmatoarele jucatoare: Ungureanu, Arenhart (portar), Ardean Elisei (extrema stanga), Artiukovich, Szucs, Buceschi (inter stanga), Oltean si Marin (centru), Davidenko, Geiger si Giorgevska (inter dreapta), Nechita si Do Nascimento (extrema dreapta), Tatar, Makeeva (pivot). Sunt si antrenorii Costica Buceschi si Magda Kovacs. Ioan Belu le supravegheaza in Baia Mare pe Dumanska si Lobach. Mai este si preparatorul fizic Stefan Ciuntu, e si Adrian Ionescu (fizioterapeut), Valentina Mitrasca (maseur), probabil si vreun medic, plus Raul Fotonea (nu stiu in ce calitate). Nu este niciun conducator de club acolo, adica Korponay, Bala sau Kotecz. A nu se citi asta ca o critica, ca nu e. Nici n-am criticat nimic. Este doar informare.

3 comentarii:

  1. Va fi greu in noul sezon, mult mai greu ca in precedentul. Si asteptarile sunt mari, poate mult prea mari. Insa, sper ca fetele sa se descurce :)

    RăspundețiȘtergere
  2. un 1-8 e ok... primele opt.. mai sunt: Gyor, Buducnost, Vardar, Larvik, Viborg, cine stie cine mai sare. nu cred in primele patru, dar intr-o calificare in sferturi cred; asta nu inseamna ca nu e posibil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu cred ca vom ajunge in semifinale, dar mi-as dori. E greu cu acest lot. Nu ca nu ar fi el bun, insa nu are jocuri impreuna si asta o sa se vada. Sper doar ca "minunatul public" baimarean sa nu isi intoarca spatele.

      Ștergere