duminică, 19 februarie 2012

HCM nu e Minaur... Minaur nu mai e


Degeaba insista unii sa creada ca Minaur traieste. Nu, aia e legenda. HCM a preluat jucatorii de la Minaur, de la echipa care a retrogradat. N-a preluat datoriile clubului Minaur.. a preluat doar ce i-a convenit, pe principiul: am datorii, trec clubul in faliment si jucatorii sunt liberi. Acei jucatori vor semna cu noul meu club, care n-are datorii si care activeaza intr-o divizie inferioara.

Desi n-a adus bani la club, a stiut insa sa-i cheltuiasca pe cei care au venit. Fara absolut niciun folos, atata vreme cat echipa a retrogradat. Ma asteptam sa vad pumni in cap din partea presei. Caca, nimic. Mai nimic... Nici macar la finalul anului, la premiul lamâia, nimic. La cea mai slaba performanta cu putinta. Nimic. Nu, acolo era pe locul 5, ultimul si trecuta la dezamagiri. Pentru retrogradarea Minaurului trebuia gasita o rubrica noua.

In vara tocmai avem doua echipa care lupta pentru locurile 1 si 2. Nu s-a putut face una buna, s-au facut doua rele. Adica doua care sa se impiedece reciproc. Nu una care sa canalizeze toti banutii, toti jucatorii de valoare (aia care este) si sa promoveze en-fanfare. Sincer, nici nu se putea. Nu vad cum, brusc, ar interveni o prietenie intre Extrem si HCM. Cine a fost la meciuri a vazut ce „prietenie” este intre cele doua. Si nici nu m-ar mira sa vad, in cursul acestui sezon, ca una dintre acestea doua echipe nu-i va trage un picior in dos celeilalte pierzând un meci esential.

In iarna, zice singurul comunicat de presa primit in ultimele 6 luni de la HCM (baieti) ca s-au facut transferuri. Ca a venit un neamt, din Bundesliga 2, ca a mai venit un macedonean. Apoi a venit Bondar. Ce mai conteaza ca unii dintre noi am aflat mai târziu? Om la om la Eric, mare neamt ce-a venit sa joace la HCM. Unde e neamtul acum? Este out... V-a spus cineva de ce l-au dat afara? A scris cineva ca maretia sa a avut un vagon de basini in cap? Apoi, macedoneanul ala ce valoare are? N-are, dar macar isi cunoaste lungul nasului. A comunicat cineva cu presa ca Lascar Pana s-a implicat in antrenamente la HCM? Nimeni nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu