luni, 15 august 2011

Nu


Nu am fost astazi cu bicicleta, pentru ca inca NU am reparat-o. Si NU am reparat-o pentru ca NU stiu sa o repar, pentru ca NU am avut chef sa o duc la reparat si pentru ca astazi este 15 august, NU este o zi lucratoare (NU la unii), si NU stiu daca cei care mi-au vandut bicicleta lucreaza sau NU astazi. NICI NU am avut vreme sa NU fiu mincinos. NICI NU stiu cand imi voi repara bitza, NICI NU ma stresez prea mult, desi NU am reusit sa merg cu Alex si cu Felix duminica.
NU am avut zi libera, dar NU sunt trist pentru asta. Oricum, NU stau acasa luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica, dar am noroc ca NU merg in concediu:)
Acum NU mai putin de cateva mii de ani, pe piata NU se lasa asteptata revista NU. La Cluj... o cumparam si eu... NU sta si Dan acolo, pe care NU aveam cum sa-l ratez sa-l NU-l las necunoscut ulterior. NU am nicio treaba cu publicatia, stiu doar ca NU mai apare si ca acest text NU are legatura cu publicatia.
Maine voi merge la munca, voi lucra, voi manca de trei ori, voi merge la alergat, voi merge si pana la Kaufland, voi cumpara cate ceva, voi dormi o jumatate de ora, voi fi destul de bucuros, dar NU voi merge cu bitza. NU merge... Ce vedeti in poza era in zilele ei bune... NU?

Un comentariu:

  1. Ok, ok .... nimeni NU spune ca NU e in ordine asa.NU faci ce NU crezi ca trebuie sa faci. Dar NU mai fi asa de negativ cind spui "NU".Doarse poate si altfel - NU? :-)

    RăspundețiȘtergere