luni, 22 august 2011

Bine asezata in teren


In ultimii 2-3 ani, de pe vremea lui Petrescu la Urziceni, umbla o vorba: echipa bine asezata in teren. Acum auzim aceasta vorba sistematic. Asa a fost si Astra Ploiesti duminica seara cu Steaua: o echipa bine organizata, asezata bine in teren de legendarul antrenor Sumudica, care si-a dorit mai mult victoria, o echipa artagoasa si ambitioasa, fara vedete in echipa dar cu jucatori care pun osul si alearga, care face presing sus si implicit este o echipa scurta, care a preferat sa cedeze deliberat terenul pentru ca Steaua nu se descurca bine pe pozitional, iar Astra are jucatori rapizi si buni pe contraatac. Un mare kk... Povesti...
Apoi, vad ca Prepelita nu poate juca pentru ca nu este pregatit. Incredibil. Omul acesta n-a fost accidentat, a avut doar niste probleme cu transferul. Cum sa nu fie pregatit? Cine nu l-a lasat sa se pregateasca fizic? Sta de trei etape pe bara si-l baga Levy ultimele minute. Messi avea 7 zile de antrenament cu Barcelona si a jucat titular cu Real Madrid. Si el si Dani Alves... Ei erau superpregatiti? La fel si Florin Costea... nici el nu e pregatit (macar a fost accidentat). Astea-s povestile de adormit copiii din campionatul romanesc. Cu jucatori care nu sunt in stare sa joace bine din 3 in 3 zile (de fapt din 3 in 4 zile)... si care nici nu vor fi in stare.
Am fost si la FCMU la meci... am jucat frumos. Mult mai frumos decat in Liga a III-a. Cel putin am avut ocazii. Baiul este ca in afara lui Gego e cam noapte in atac. Nici mijlocasii n-au fost tare generosi. E prima etapa, sa mai vedem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu