vineri, 8 iulie 2011

Sa-l vedem pe Bute, sa nu-i vedem pe ceilalti

Din start trebuie sa spun ca nu sunt fan box. Ba chiar schimb canalul cand e box la tv. Foarte rar ma mai uit si eu pe la vreun super-meci, dar in niciun caz nu ma trezesc la 5 dimineata sa ma uit la nimeni care boxeaza. Am fost Zombi cu Jocurile Olimpice de la Beijing, dar acolo erau gârla sporturi.
Pe mine nu ma enerveaza deloc ca Bute se bate in România si ca a costat gala 5 milioane de euro. La câte milioane se fura in tara asta zilnic, astea 5 milioane nu reprezinta mare inginerie, mai ales ca o parte din suma va fi recuperata (probabil).
Pâna la urma nu ma enerveaza nici macar amestecul lu' tanti Udrea acolo, cu frunza ei, cu superbrandul care nu intereseaza pe nimeni. Nici ca banii merg de la stat, de unde, repet, se fura in draci. Asa ca si National Arena, care astazi costa 125 de milioane si mâine era mai mult decât dublu, cu autostrazile care costa mai mult la noi decât cele construite in interiorul unui vulcan din Islanda.
Ma enerveaza insa la culme Rudel Obreja, minciunile si insolenta acestui om. Care a facut praf orice urma de box amator in tara asta si care, IN CONTINUARE, este presedintele FR de Box. Insistenta lui asupra autoritatilor statului de a organiza un meci in România pentru Bute este de inteles. Prin firma lui cu un angajat se invârt banutii de la stat... Pentru ca majoritatea sunt de la stat. Si pariez ca nu se vor intoarce catre stat din vanzarile de bilete, nici din bannerele unor sponsori, nici din transmisii TV. Va fi mega afacere pentru Obreja si te miri cine mai este in spatele lui...
Obreja, daca era mare manager, facea o gala cu sponsori privati, daca Bute este chiar asa de mare brand pentru România. Daca IBF-ul asta si centura mondiala a lui Bute este asa senzationala. Eu nu ma pricep, dar stiu ca Bute este un model pentru prunci. Asta stiu sigur. Si mai stiu, la fel de sigur, ca Obreja se va mai invarti pe langa Bute atata vreme cat acesta va putea produce bani. Cat despre boxul amator, ala ce merge la Olimpiada, pe cine intereseaza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu