luni, 8 iunie 2015

Sapte de la HCM se duc, alte cateva vin

Echipa de fete a HCM Baia Mare este in continua schimbare. Din pacate, schimbarile nu sunt de natura sa aduca vreun gram de omogenitate, iar de la HCM vor pleca in aceasta vara o gramada de jucatoare. Si, implicit, vor veni altele...

Pleaca: Eliza Buceschi (a semnat un an plus inca unul optiune cu Thuringer HC, campioana Germaniei), Ksenia Makeeva (va pleca se pare la Rostov pe Don - jucatoarea pe care o regret cel mai mult), Camilla Herrem (cel mai probabil va semna cu Team Tvis Holstebro, locul 3 la ultima editia a campionatului danez), Ekaterina Davidenko, Alexandra Do Nascimento, Barbara Arenhart si Anastasia Lobach. Nu se stie inca mare lucru despre Lois Abbing si daca ea va continua la HCM.

Asadar pleaca 7 fete si asta inseamna ca vor ramane altele 14. In plus, au semnat doua fete de la Under 18, Alina Ilie si Isabela Rosca. Alexandra Dindiligan n-a mai venit la HCM, preferand Clujul. Mai ramane sa vedem ce va decide Lorena Ostase, pivot, ofertata de Baia Mare si de Slobozia. Este destul de clar ca Allison Pineau va veni si ea la HCM. Mai stim ca tanara Cristina Laslo a fost convinsa sa ramana la Cluj-Napoca.

Cum ar fi acum lotul
Portari: Paula Ungureanu, Iulia Dumanska si Isabela Rosca (vor fi mari probleme daca Paula va trebuie sa sufere o interventie chirurgicala) si nu ne-am mira sa fie pastrata si Claudia Cetateanu...
Extrema stanga: Valentina Ardean Elisei, Andrada Maior Pasca (deja Zalaul a anuntat ca Andrada pleaca), Ana Maria Tanasie (nu stiu daca va fi in continuare imprumutata sau va veni aici)
Inter stanga: Gabriella Szucs, Bianca Tiron, posibil Lois Abbingh
Centru: Luciana Marin, Laura Oltean, Allison Pineau, Madalina Zamfirescu (poate imi spune si mie cineva pentru ce a mai fost adusa Allison Pineau))
Inter dreapta: Melinda Geiger, Elena Georgievska, Alina Ilie
Extrema dreapta: Ada Nechita, Aneta Pirvut
Pivot: Timea Tatar, Geta Dinis Vartic (probabil)

Antrenor: Aurelian Rosca (dupa cum spune prosport)
Nu am sunat nici macat o data niciun oficial al clubului baimarean.
Se mai pot schimba multe pana va incepe campionatul. Problema ca informatiile sunt extrem de rare si greu de gasit. Iar cand le gasesti, in majoritatea cazurilor sunt din alte parte decat de la sursa. Iar daca au ajuns in alta parte, inseamna ca acelor oameni le si spune cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu