vineri, 6 mai 2011

Musuroienii...


Asta este deja foarte clar. Baietii astia cu musuroaiele si furnicarelile mi-au invadat, dar ce zic eu invadat, mi-au cotropit casuta de mail. Zeci de mesaje zilnic, zeci de mesaje cu care n-am niciun amestec si tot atâtea stergeri dupa “echisul” pus in patrat. Cred ca in curând va aparea un nou curent, poate chiar si literar: musuroismul... Furnicatorismul... Mai bine primul... si uite asa, vom avea musuroieni, furnicatori si alti adepti ai curentului...

Vad cu ochiul liber (niciodata nu am vazut cu ochiul ocupat decât lucrurile cu care mi-era ocupat ochiul ocupat) ca exista deja prozeliti... probabil ca exista si cetateni care s-ar baga in zona. Doar ca trebuie sa treaca rezolvând un cod de valori (de la 4,5% alcool in sus) pentru a putea ajunge de aceeasi parte cu musuroienii adevarati. Istoria va fi scrisa de un somelier si linistea va exista doar dupa ce musuroiul isi va fi deschis ultimele dopuri.

Din tagma musuroienilor faceau parte, la alegere, câini si mâte, participanti activi la rosul sandalelor aristocratilor musuroieni. Pentru ca nu pot fi altceva decât niste aristocrati. Profesii diverse, discutii diverse, pareri diverse, pahare si sticle diverse, chiar tigari diverse. Poate fi frumos. A spus cineva sex?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu