marți, 13 aprilie 2010

Teapa...

M-am gandit sa imi cumpar un tricou si o bluza cu Bayern Munchen... Si nu e destul. Vreau sa le propun celor de la FC Baia Mare o colaborare cu Bayern. Iata pasii:
Vreu sa infiintez o academie de fotbal pentru copilasi impreuna cu Bayern, cu care trebuie sa semnez un contract de colaborare, in virtutea bunei colaborari pe axa: eu - Mircea Petescu - Bayern. Pentru ca FC Baia Mare are probleme si n-are un varf, m-am gandit sa-i propun lui Karl Heinz Rummenigge sa vina sa joace pana in vara la FC. Nu trebuie sa ne legam de faptul ca are 55 de ani, omul poate inca, iar la ce nivel e in divizia B la noi, merge. Pana la urma, el trebuie s-o bage in poarta si ceilalti 10 sa alerge pentru el... da, da, 10, si portarul, si portarul...
Apoi, Bayern nu ne poate lasa aiurea-n camp, astfel ca din vara vor incerca sa aducem niste jucatori de la echipe lor a doua, care joaca in Regionalliga Sud. Ribery n-o sa vrea sa-si prelungeasca intelegerea si o sa-l trimita la echipa a doua, astfel ca avem deja un mijlocas. Se aude ca a fost deja in Romania, de Paste, cu Messi si Gica Popescu, la Suceava. Pentru ca tot ma batut palma cu bavarezii, nu strica si un meci de prezentare cu Bayern, la noi acasa, nu pe parleala aia de Allianz Arena, desi nemtii au cerut sa jucam la ei, deoarece am facut in '82 egal cu Real Madrid si am batut Fiorentina.
Dupa ce as bate palma cu Bayern, l-as chema presedinte de onoare pe italianul Fischoff, i-as da doua picioare in fund si l-as da afara. Sa mearga dupa avioanele lui si dupa Delvecchio.

Un comentariu: