miercuri, 4 februarie 2009

Presedinte nou la Minaur

Radu Bogdan Mare este noul presedinte executiv al clubului Minaur. Radu vine dupa Lascar Pana si Viorel Maier... Ufff, ce grea mostenire
Lascar Pana s-a retras "prin plecare" la Dinamo. Echipa Minaur de atunci a terminat pe locul 3 in Liga Nationala si a mers in cupele europene. In iarna, cand treaba n-a mers grozav, Pana a plecat la Dinamo. Am asteptat sa vad cum lucrurile se imbunatatesc, dupa super povestile de dinainte, in care se spunea: daca pleaca Pana se intampla cele mai bune lucruri posibile.
A venit Maier in locul sau. In vara a spus ca e inadmisibil ca 10 jucatori de la o echipa sa fie liberi de contract. Au revenit acasa baietii plecati la Bistrita. Ceva mai incolo, Minaur a avut 12 jucatori aflati la final de contract, cei mai buni plecand. Povestitorii sa mai ia o pauza. Jucatorii pleaca intotdeauna unde este mai bine, chiar daca tin si la clubul la care au fost. Exemple sunt destule. Dupa ce se "raceste" problema banilor in locurile unde au plecat, in cele mai multe cazuri se intorc la Minaur. Am zeci de exemple.
Minaur a ajuns pe 12. Minaur nu mai e ce-a fost. Viorel Maier este un om cu bun simt, dar peste care au trecut anii (firesc). Nu mai poate... Maier a condus clubul altfel. Fara sa umble la nesfarsit dupa bani, asa cum s-a intamplat in ultima vreme. Acum se retrage si se cade sa-i multumim.
A venit Radu Bogdan Mare. Il cunosc oarecum si stiu ca e un om destept si cu mult bun simt. Lumea il stie mai mult din faptul ca a fost administrator al site-ului clubului. Munca frumoasa, fara bani... Habar n-am daca radu poate fi un bun conducator de club sau daca nu este prea mare caciula pentru el. Cel putin am rabdare sa astept sa vad daca se poate descurca in noua sa functie.
Radule, esti presedinte executiv la HC Minaur Baia Mare. Sunt convins ca sti ce inseamna asta. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu