sâmbătă, 28 decembrie 2013

Am pregatit caietelul de dansuri

Gata, tati, m-am plictisit. De fapt, cum m-am plictisit de sarbatorile astea nu m-am plictisit niciodata. Ba, dar niciodata... Un final de an de cacat, asa cum a fost tot 2013 pentru mine. N-avea de ce sa fie altfel finalul. Si inca nu s-a terminat, dar mai sunt trei zile si simt eu ca o sa treaca repede. Macar pentru doua lucruri si nu mi-a placut anul asta. In primul rand nu mai am emisiune la radio, ca nici radio nu mai avem. Apoi, nu mai am biroul meu si nici acum nu suport cum trebuie treaba asta.
Gata, pentru 2014 mi-am pregatit caietelul de dansuri. Sa vedem cine se inscrie, ca nu-mi mai convine sa ma plictisesc singur. Si, Doamne, cauti in cele patru zari si nu gasesti plictiseala mai mare decat cu mine. Nu rade, tu, macar nu te bat:)
Spre marea mea dezamagire, se pare ca trebuie sa renunt la copilarie. Mai, cred ca le-am facut pe toate, acum ma pot dedica si eu unei cauze nobile. Sau chiar unei nobile:)
Nu sunt extrem de pretentios. Plus ca sunt destul de vesel. In fiecare zi. Cam o data pe an sunt suparat si poate de doua ori sunt nervos. Cand sunt suparat nu reactionez nasol, sunt doar suparat. Cand sunt nervos insa, lasa-ma pe tepsa mea si move on dupa doua beri, ca n-oi bea singur. Si musai sa nu plangi ca ma emotionezi. Si-apoi, ce minune de nervi is aia cu emotii. Ba imi mai cer si scuze:)
Despre sex autorul nu face vorbire aici. Cititi-l pe Pascal Bruckner, partea mai putin scarboasa. Sau mai putin pudica. Sau treci la Boccaccio, ca nici Decameronul nu e chiar moale, dar macar e veche. Daca nu sti cine-i Bruckner sau Giovanni Boccaccio, atunci chiar nu merita sa ma mai deranjezi. Poate doar pentru sex:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu